ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
untold cristian balazs

Un DJ din Gherla mixează la Untold

Ediția 2022 Untold de la Cluj se anunță din nou plină de energie, pentru toate preferințele. La una dintre scenele festivalului va mixa un DJ din Gherla, Cristian B.

Cristian Balazs și-a descoperit în anii adolescenței pasiunea pentru muzica electronică și echipamente audio. S-a format muzical, influențat de copilăria petrecută în Germania, parcurgând o călătorie de la genul progressive & tribal-house la techno, ajungând acum la tech-house și deep-tech.

În 2002 și-a cumpărat primele platane profesionale și primul mixer. Mai târziu a început să mixeze pe renumitele CDJ-100 și apoi, pe CDJ-1000 de la Pioneer.

cristian b dj

Prin 2002-2004 începe să frecventeze celebrele petreceri DJS Gathering de la Cluj-Napoca, în cunoscutul Bianco e Nero. A fost momentul în care a realizat că locul lui este în spatele butoanelor.

cristian b dj

S-a avântat cu curaj la evenimente private, iar solicitările au început să fie tot mai dese, la petreceri de anvergură tot mai mare.

cristian b dj

În 2008 a fost invitat la Phobia, un renumit club din Stara Zagora, Bulgaria. Anul este bogat, cu apariții la diverse radiouri și platforme online – Frisky Radio, PureFM, TribalMixes Radio, MCast și multe altele.

2016 a fost anul când a lansat propriul concept de petreceri, intitulat Tranzit, testat cu succes prin țară, la Timișoara, Cluj-Napoca, Bistrița. La Gherla, Cristian B a lansat conceptul de party-uri pe terasa de la Escape, cu mare priză în verile anilor 2018 și 2019.

cristian b dj escape gherla

Portofoliul de evenimente s-a îmbogățit cu show-uri inclusiv în străinătate, la Hamburg, Berlin, Budapesta, la București, Brașov, Satu Mare, Galați și multe altele.

video gherla info

În prezent folosește un setup pe cinci canale, din care patru de Traktor și un step-sequencer. În acest fel, fiecare set are o semnătură unică de live-sound. Setup-ul lui Cristian B este într-o evoluție continuă, cu seturi sunt pline de energie constantă și vibrații pozitive.

video gherla info

A devenit unul dintre DJ-ii rezidenți de la Ibiza Undeground Radio, unde are propria emisiune, intitulată Tranzit. A început să lucreze și la primele producții proprii, care urmează să fie lansate în curând.

video gherla info

Acum a primit vestea bună că va mixa la Untold, care are loc între 4-7 august. Lui Cristian i s-au confirmat astfel, dacă mai era nevoie, calitățile de DJ. Invitația la celebrul festival completează elegant portofoliul bogat de apariții publice, care mai include, tot în luna august, prezența la Festivalul Armenopolis de la Gherla.

Află mai multe despre Cristian B aici

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns