hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

albin kaczka dj gherla cluj

Un DJ din Gherla deschide festivalul Untold 2018 – va mixa pe Main Stage – cine e fericitul – VIDEO

A insistat, e bun, a reușit! Un DJ din Gherla va urca pe cea mai mare scenă de la ediția 2018 a fesitvalului Untold, care începe peste doar câteva zile.

albin kaczka dj cluj gherlaDJ Albin Kaczka a fost selectat de Kiss FM pentru a mixa la Untold, alaturi de Partidul Kiss FM. DJ-ul de 29 de ani va fi pe aceeași scenă  pe care vor urca și alte nume mari, ca Armin van Buuren sau Tiesto.

„Am primit vestea luni dimineață, prin telefon. M-a sunat un numar de Bucuresti, au zis că suntem de la Kiss FM… și nu i-am crezut! Apoi am intrat în direct la radio”, a povestit Albin.

DJ-ul a mixat și anul trecut la Untold, la o scenă mai mică, dar nu visa că o să ajungă la Main Stage. „În seturile mele predomină tech house-ul, dar îmi place să îl alternez și cu un groovy house, însă am și alte elemente surpriză!”, a mai dezvăluit Albin atunci când a fost întrebat cum va suna setul lui de la Untold.

Câștigătorul din Gherla, care activează la Cluj, are și câțiva DJ preferați pe care i-a urmărit de-a lungul timpului, printre care Jamie Jones și DJ Optick, pe care abia așteaptă să îi vadă la UNTOLD.

video în continuare

DJ Albin Kaczka este cel care deschide UNTOLD 2018. Joi, 2 august, de la ora 17, va fi în deschidere, la pupitru, pe scena mare de pe Cluj Arena, alături de Partidul Kiss FM.

PARTY cu DJ Albin Kaczka: „Cea mai mare mulţumire e la final, când ţi se spune „Iţi mulţumesc!” – VIDEO

sus(19)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns