taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
penitenciar gherla detinut geamgratii

Un deținut din penitenciarul Gherla s-a tăiat la mână și a ajuns la spital, altul s-a opărit cu cafea fierbinte

Un bărbat închis la Penitenciarul Gherla a ajuns la spital, după ce și-a provocat o rană destul de serioasă în zona brațului, cu un obiect ascuțit.

Incidentul s-a produs luni, 19 iulie, iar bărbatul rănit, în vârstă de 36 de ani,  a primit primele îngrijiri din partea personalului medical al unității.

S-a apelat 112, iar victima a fost preluată și transportată la spitalul municipal din Gherla. De aici a ajuns la Spitalul Penitenciar din Dej.

În acest caz s-a întocmit un raport de incident și se fac în continuare cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. A fost sesizat și Parchetul, a mai precizat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Marina Oltean/

În aceeași zi, un alt deținut a ajuns la cabinetul medical din penitenciar, cu arsuri. Acesta a declarat că s-a opărit cu cafea fierbinte, în camera de deținere.

foto: arhiva

sus(3)jos(8)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?