locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor

caine

Un deținut a evadat din penitenciarul Jilava, s-a tras cu arma după el, polițiștii atacați de câini

În noaptea de joi, în jurul orei 1, deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin, condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, aflat în regim semideschis, a părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

Pentru capturarea deţinutului au fost blocate căile de acces pe căile posibile de deplasare, s-a dat alarma în unitate, s-au trimis de urgenţă mai multe echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Jilava. Căutările se fac în cooperare cu  Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliția de Frontieră, DGPMB, IPJ Călărași.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

Persoanele care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunei la numărul de telefon 112.

detinut jilava penitenciar evadat

Deţinutul are 1,69 m înălțime, frunte îngustă, nas drept, ochi căprui, gura mică, păr gri întins, corpolență atletică și are tatuaje pe umeri.

La momentul evadării purta geacă de culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron și pantofi sport tip adidas culoare neagră.

FSANP a adus mai multe detalii despre acest caz.

1. Evadarea s-a produs cu prilejul întoarcerii deținutului de la un punct de lucru după ce deținuții din schimbul 2 au fost reintroduși în penitenciar.

2. Deținutul a forțat dispozitivul de siguranță și a escaladat mai multe gaduri, asupra lui făcându-se uz de armă.

3. Agentul din postul de pază a efectuat foc de avertisment și foc asupra deținutului care încerca să evadeze înainte ca acesta să se facă nevăzut.

4. După o perioadă deținutul evadat a fost oprit de către o patrulă de poliție care nu era informată despre evadare, acesta având un comportament suspect.

5. Având în vedere că nu s-a putut legitima, evadatul a fugit și, fiind urmărit de polițiști, a sărit în curtea unui depozit de fier vechi.

6. În curtea depozitului, acesta a fost atacat de câinii de pază și a fost rănit, prilej cu care și-a abandonat o geacă de culoare maron, cu urme de sânge.

7. În urmărire, polițiștii au fost atacați de aceiași câini, fiind ulterior și prezentați la spital pentru îngrijiri medicale și au pierdut urma evadatului.

8. Inexplicabil, conducerea ANP a dispus ca până la ora 7 să nu fie informat publicul și celelalte autorități referitor la evadare, în prezent efectuându-se scotociri și acțiuni informative.

sus(2)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns