mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
caine

Un deținut a evadat din penitenciarul Jilava, s-a tras cu arma după el, polițiștii atacați de câini

În noaptea de joi, în jurul orei 1, deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin, condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, aflat în regim semideschis, a părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

Pentru capturarea deţinutului au fost blocate căile de acces pe căile posibile de deplasare, s-a dat alarma în unitate, s-au trimis de urgenţă mai multe echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Jilava. Căutările se fac în cooperare cu  Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliția de Frontieră, DGPMB, IPJ Călărași.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

Persoanele care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunei la numărul de telefon 112.

detinut jilava penitenciar evadat

Deţinutul are 1,69 m înălțime, frunte îngustă, nas drept, ochi căprui, gura mică, păr gri întins, corpolență atletică și are tatuaje pe umeri.

La momentul evadării purta geacă de culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron și pantofi sport tip adidas culoare neagră.

FSANP a adus mai multe detalii despre acest caz.

1. Evadarea s-a produs cu prilejul întoarcerii deținutului de la un punct de lucru după ce deținuții din schimbul 2 au fost reintroduși în penitenciar.

2. Deținutul a forțat dispozitivul de siguranță și a escaladat mai multe gaduri, asupra lui făcându-se uz de armă.

3. Agentul din postul de pază a efectuat foc de avertisment și foc asupra deținutului care încerca să evadeze înainte ca acesta să se facă nevăzut.

4. După o perioadă deținutul evadat a fost oprit de către o patrulă de poliție care nu era informată despre evadare, acesta având un comportament suspect.

5. Având în vedere că nu s-a putut legitima, evadatul a fugit și, fiind urmărit de polițiști, a sărit în curtea unui depozit de fier vechi.

6. În curtea depozitului, acesta a fost atacat de câinii de pază și a fost rănit, prilej cu care și-a abandonat o geacă de culoare maron, cu urme de sânge.

7. În urmărire, polițiștii au fost atacați de aceiași câini, fiind ulterior și prezentați la spital pentru îngrijiri medicale și au pierdut urma evadatului.

8. Inexplicabil, conducerea ANP a dispus ca până la ora 7 să nu fie informat publicul și celelalte autorități referitor la evadare, în prezent efectuându-se scotociri și acțiuni informative.

sus(2)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns