locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

politie austria

Unde a fost găsită o femeie dată dispărută din Târlișua

O femeie din Târlișua, dispărută de acasă în cursul lunii iulie 2019, a fost găsită în urma activităţilor investigative şi a căutărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Postului de Poliție Târlișua, din județul Bistrița-Năsăud.

Femeia a fost depistată de către autorităţile austriece, în localitatea Peterskirchen în ziua de 5 septembrie 2019. Polițiștii au anunțat familia și totodată, au revocat măsura căutării la nivel național și internațional.

Pentru găsirea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe 16 iulie 2019, polițiștii de la Postul de Poliție din Târlișua au fost sesizați cu privire la faptul că numita GĂUREAN (PURJA) OTILIA, în vârstă de 46 de ani, din Târlișua a plecat voluntar de la domiciliu la data de 11 iulie și nu a mai revenit.

Femeia a mai plecat și cu alte ocazii de acasă, însă pentru perioade mai scurte de timp.

foto: arhiva

sus(4)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns