mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj
gherla strada dumbravei politie locala

Un copil mușcat de câine a ajuns la spital

Un copil în vârstă de aproximativ 5 ani a ajuns la spital, după ce a fost mușcat de un câine.

Incidentul s-a produs vineri, în jurul orei 15, lângă dealul de la marginea orașului, în apropiere de strada Dumbravei.

Omul care plimba câinele a povestit că băiatul ar fi dat cu un băț spre animal. Câinele a sărit pe copil, l-a pus la pământ și l-ar fi mușcat în zone feței și a gâtului.

A fost solicitat un echipaj de ambulanță, care a preluat copilul și l-a transportat la spital pentru investigații medicale. Un echipaj de la Poliția Locală a făcut constatări în acest caz.

Cazul a ajuns și la poliție, care a fost sesizată despre cele întâmplate în jurul orei 15,30. Potrivit polițiștilor, copilul era însoțit de părinți în momentul în care câinele din rasa Labrador l-a atacat. Animalul ar fi fost lăsat fără lesă în zona pădurii Bradet din Gherla, de către un barbat de 64 de ani, din Gherla, care l-ar fi scos la plimbare. Omul nu era proprietarul câinelui.

În acest caz se fac verificari pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a comis fapta și luarea măsurilor legale.

sus(5)jos(56)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns