mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
copil caine cazut apa somes apahida cluj

Un copil care a vrut să-și salveze câinele din apă a fost luat de Someș la Apahida – VIDEO salvarea

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat vineri seara în jurul orei 19,30 că un copil a căzut în apă, la Apahida

Copilul în vârstă de 14 ani se juca cu prietenii pe malul Someșului, iar la un moment dat a dus câinele să bea apă.
Băiatul a căzut în apă și a fost luat de curenții puternici. Purtat de apele vijelioase, băiatul a reușit la un moment dat să prindă de o creangă dintr-un copac de pe marginea apei. Deși era în pericol de înec, copilul nu și-a abandonat câinele.

Copiii au văzut că băiatul nu mai poate să iasă prin forțe proprii din apă și au anunțat angajații unei firme din apropiere. Aceștia au cerut ajutor la numărul unic pentru urgențe 112.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, o barcă de salvare și un echipaj SMURD. Imediat după ce au ajuns la locul evenimentului și au evaluat adâncimea apei, unul dintre salvatori a intrat în apă, asigurat cu o coardă, a traversat râul și a reușit să scoată copilul și câinele din albia râului.

Băiatul a fost consultat de echipajul medical, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite, având în vedere că a stat mai mult timp în apa rece a râului.

video în continuare

 

sus(14)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns