hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident bustrans gherla bihor topa de cris

Microbuz cu copii condus de un șofer din Gherla implicat în accident în Bihor, produs din cauza unei șoferițe neatente

Un microbuz care transporta mai mulți copii, condus de un șofer din Gherla, care se deplasa pe o șosea din Bihor a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul s-a produs duminică, 15 octombrie, in jurul orei 15, în localitatea bihoreană Topa de Criș.

O femeie de 61 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă lăturalnică, la pătrunderea pe DN1 nu a acordat prioritatea de trecere unui autobuz condus regulamentar, pe direcția Oradea – Cluj-Napoca, de un bărbat de 31 de ani din Gherla, pe care l-a acroșat.

accident bustrans gherla bihor topa de cris

foto: Info Trafic jud. Bihor

În urma accidentului rutier, femeia a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. De asmenea, o femeie de 66 de ani, tot din Oradea, pasageră în autoturism a suferit leziuni ușoare.

Un copil de 13 ani din Cluj-Napoca, pasager în autobuz, s-a lovit în zona feței de un mâner aflat pe scaunul din fața sa.

accident bustrans gherla topa de cris microbuz

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

sus(0)jos(18)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns