taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare

Un copil a ajuns în comă la spital la Dej, cu multiple leziuni pe corp

Poliția municipiului Dej a fost sesizată vineri la orele amiezii de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej –Compartimentul de Primiri Urgențe, în legătură cu un minor de 9 ani, din Dej, transportat la spital în stare comatoasă. Copilul avea pe corp leziuni multiple.

În urma verificărilor efectuate la fața locului s-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.

În acest caz a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj.

Potrivit dejeanul.ro, medicii care au intervenit la caz spun că minorul avea infecții grave pe corp, provocate de lipsa de îngrijire din partea părinților. Sursa citată mai scrie că copilul locuia cu mama sa, care ar fi fost mai mult plecată și că bunica ar fi trebuit să se ocupe de copil.

De la spitalul din Dej, minorul a fost transferat în stare critică la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimiști cu privire la șansele acestuia de supraviețuire.

ACTUALIZARE

Mama minorului a fost reținută pentru 24 de ore de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Aceasta a fost  prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pusă în aplicare.

foto: arhiva

sus(9)jos(17)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns