taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
copac rupt parc gherla

Un copac s-a prăbușit în parcul mare, a rupt gardul la Grădina de Vară

Copacii din parcul mare din Gherla continuă să cadă la pământ. Luni dimineața, un copac bătrân aflat în incinta Grădinii de Vară s-a prăbușit în lac peste un gard din cărămidă, pe care l-a rupt.

Din fericire, la ora respectivă nu se aflau oameni în apropiere, astfel că nimeni nu a fost rănit. Pagubele produse sunt doar la gardul locației.

copac rupt parc gherla

Copacul căzut are în jur de 4-5 tone, estimează reprezentanții ADP Gherla, iar operațiunea de scoatere este una mai dificilă, care presupune aducerea unui utilaj mai puternic, spune Genel Mureșan, managerul ADP.

copac rupt parc gherla

Operațiunile de înlăturare sunt programate pentru ziua de vineri, când va sosi utilajul respectiv.

Până atunci, împreună cu Ocolul Silvic, s-a luat măsura marcării altor copaci din parc care prezintă risc de cădere. Aceștia urmează să fie toaletați cu ajutorul echipajelor de la SVSU Gherla.

sus(2)jos(77)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns