ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
politie tanar

Un comando de tineri a blocat o mașină în trafic, ca să împartă dreptatea

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au reținut doi bărbați de 26, respectiv 29 de ani,  cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe 14 iunie, în jurul orei 14, aflându-se pe DN1C-E58, între localitățile Câțcău și Căpâlna, județul Cluj, ajutați de trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, folosind două autoturisme, ar fi blocat în trafic autovehiculul în care se alfa un bărbat de 44 de ani. Apoi, cei doi bărbați l-ar fi agresat fizic pe acesta.

Totodată, prin acțiunile lor grupul de comando a blocat traficul rutier și au tulburat ordinea și liniștea publică.

În urma verificărilor derulate și a probatoriului administrat, la data de 16 iunie, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe bărbații de 26 și 29 de ani, domiciliați în județul Sălaj, iar la data de 17 iunie, pe numele acestora a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns