hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

ninel peia

Ninel Peia, candidat la președinția României a dispărut la Cluj, poliția îl caută

Joi după-amiază, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României.

Acesta s-a cazat miercuri, 6 noiembrie, la un hotel din Cluj-Napoca. Joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări.

IPJ Cluj face precizarea că Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale.

El a fost văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere în timp ce părăsea hotelul, în cursul nopții, la ora 01:17.

Ninel Peia a împlinit pe 7 octombrie 50 de ani. S-a născut la Brastavățu, în județul Olt. A fost deputat, ales în 2012 din partea Partidului Social Democrat. În 2016 a fost exclus din PSD după ce a susținut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș. În 2016, Peia a declarat că în cadrul protestelor de după incendiul din clubul Colectiv, forțe externe ar fi urmărit ruperea României în trei țări.

Candidatul s-a angajat în mod public să organizeze un nou referendum pentru familia normală, constituită dintre un bărbat și o femeie. Peia nu susține implementarea tehnologiei 5G în România, despre care spune că ar putea dăuna grav sănătății și mediului.

Ninel Peia este candidat la alegerile prezidenţiale de duminică, 10 noiembrie, din partea Partidului Neamul Românesc.

Pe pagina personală de Facebook, ultima postare apare făcută miercuri, la ora 15,33.

Contactată de Antena3, soția lui Ninel Peia a declarat „Nu vă faceți probleme. Dispare des”.

Ninel Peia, candidatul la președinție dispărut, a fost găsit, unde era

sus(3)jos(2)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns