taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
incendiu camion dej pompieri

Un camion a luat foc la Dej

O intervenție mai deosebită a avut loc sâmbătă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un camion.

S-a întâmplat pe strada Dumbrava Roșie din municipiul Dej. Alerta a fost dată în jurul orei 12.30, iar pentru lichidarea focului, care se manifesta în curtea unui operator economic, au intervenit două autospeciale pentru stins incendii.

Forțele de intervenție au găsit capul tractor al camionului cuprins în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de a se extinde la un alt camion, dar și la alte obiective din curtea operatorului economic, între care un rezervor de aproximativ 10 tone de motorină și un palet cu saci de azotat de amoniu, aflat la câțiva metri de focarul incendiului.

Un șofer de la firma respectivă a reușit să evacueze camionul aflat în apropierea incendiului și a reușit să evite propagarea arderii la acesta.

Intervenția promptă a pompierilor a asigurat lichidarea rapidă a flăcărilor.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă o defecțiune la instalația electrică a camionului.

sus(4)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns