taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
politie catuse gherla strada clujului incatusat

Un bărbat care se manifesta ciudat în public a fost încătușat de polițiști – VIDEO

Un echipaj de poliție a intervenit marți dimineața pe strada Clujului din Gherla.

Aici un bărbat se manifesta zgomotos, iar cetățenii au cerut ajutorul polițiștilor. Bărbatul era desculț, iar trecătorii s-au temut să nu se producă acte de violență.

Ei au povestit că a încercat să-i smulgă bagajele unui bărbat care aștepta în stație. „Am sărit cu o mătură, încercând să îl speriu, să-l lase în pace pe vârstnic, pe care era să îl răstoarne la pământ. Când a văzut că mai vine cineva în ajutor, a trecut strada și i-a smuls gluga de la haină unei femei, iar un tânăr a sărit în ajutorul acesteia. Chiar atunci a trecut o mașină de poliție prin zonă”, a relatat un martor.

Polițiștii sosiți la locul evenimentului l-au încătușat pe bărbat. S-a constatat că omul, în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în Vaslui, prezenta comportament neobișnuit și avea, cel mai probabil, probleme psihice.

Bărbatul a fost transportat și internat la secția de psihiatrie a spitalului din Dej.

video în continuare – imagini primite de la cititori

sus(42)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns