taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
elicopter smurd visea jucu

Un bărbat s-a tăiat la picior cu flexul, la Vișea, în comuna Jucu, a fost preluat de elicopterul SMURD – VIDEO

Secția 7 Poliție Rurală Gherla a fost sesizată miercuri dimineață în jurul orei 8.30, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea Vișea din comuna Jucu a avut loc un accident de muncă.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din orașul Sângeorz Băi, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce efectua activități de reparație a unei anexe, s-a autoaccidentat cu un flex, rănindu-se în zona membrului inferior drept.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de ambulață și un elicopter SMURD. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

visea ranit elicopter smurd

Localnicii spun că omul lucra pe un acoperiș când s-a întâmplat evenimentul.

În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

video în continuare

sus(6)jos(4)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?