hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

scoala elevi

Un bărbat racola fetițe la o școală în Cluj – o profesoară a dat alarma, parinții s-au mobilizat, poliția caută un suspect

În apropierea unei școli din Cluj-Napoca a apărut un bărbat cu comportament dubios față de fetele care treceau pe lângă el. O profesoară a alarmat părinții, iar poliția are acum un suspect.

Faptele s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile. O profesoară de la Școala Iuliu Hațieganu a fotografiat și trimis la poliție mașina unui presupus pedofil.

Lucrurile s-au precipitat după ce profesoara a postat pe rețelele sociale cele întâmplate în fața școlii, scrie stiridecluj.ro.

”Atenție părinți! Vreau să va aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineață un individ parcat într-o mașînă pe trotuarul de lângă școală a abordat două fetițe, una din clasa noastră, iar cealaltă din altă clasa a IV-a. Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificăm. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Are un Ford negru, cu numărul CJ-xxx. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune mașînă sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor!”.

Ca urmare, în cursul zilei de marți, 24 aprilie, la Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

Poliţiştii au identificat persoană bănuită de comiterea acestei fapte în persoana unui bărbat de 36 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca.

În prezent poliţiştii încearcă să îl găsească pe suspect.

ACTUALIZARE

Polițiștii au început urmărirea penală față de suspect sub apectul comiterii a două infracțiuni, „corupere sexuală împotriva minorilor” și „ultraj contra bunelor moravuri” și au dispus față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea reținerii, bărbatul să fie prezentat în față unui judecător de drepturi și libertăți în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Poliția a transmis mulțumiri tuturor celor care s-au mobilizat și au înțeles importanța colaborării în vederea asigurării climatului de siguranță publică dorit de toți.

ACTUALIZARE 2

Judecătorul pentru drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj a dispus miercuri, 25 aprilie, față de bărbatul cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor și ultraj contra bunelor moravuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(2)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns