taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
inecat somes cluj

Un bărbat dispărut de câteva zile a fost găsit înecat în Someș, la Cluj

Trecătorii au observat vineri dimineața în jurul orei 10 un cadavru în apele Someșului Mic, la Cluj-Napoca. S-a dat imediat alarma la 112.

Au intervenit pompierii de la ISU Cluj cu două autospeciale și o barcă de salvare. În apă era corpul unui bărbat, căzut în acumularea de apă a barajului de pe râu, în zona Grigorescu-Mănăștur.

Pompierii au reușit să-l scoată la mal, prin folosirea echipamentelor din dotare, fără a fi necesară coborârea bărcii de salvare la apă. Bărbatul prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi începute manevrele de resuscitare.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana, respectiv un bărbat de 90 de ani, din Cluj-Napoca.

Cu o săptămână în urmă, pe 25 noiembrie, Poliția a fost sesizată cu privire la dispariția omului respectiv. Acesta plecase de acasă și nu s-a mai întors.

În acest caz se efectueză cercetări pentru stabilirea împrejurările în care s-a produs evenimentul. S-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

sus(0)jos(4)

Lasă un răspuns