gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
sms corona forms covid

Un bărbat din Gherla a aflat prin SMS că trebuie să intre în carantină după ce ar fi revenit în țară, deși n-a fost plecat

Un SMS primit miercuri seara de un bărbat din Gherla i-a produs mare neliniște. Omul era informat că, după ce ar fi trecut prin aeroportul Otopeni, trebuie să intre în carantină.

Mesajul a venit prin platforma oficială Corona-Forms, dezvoltată de Ministerul Sănătății și STS, intrată în funcțiune toamna trecută.

SMS-ul primit l-a anunțat pe om că i s-a emis o decizie de carantinare pentru o perioadă de 14 zile.

„N-am ieșit din țară de vreo opt ani!”, a povestit bărbatul. „Am făcut doar traseul Gherla-Jucu și retur, unde lucrez. Ca să nu mai zic că sunt vaccinat de cinci luni!”

Cazul de la Gherla nu este singular. În presă au mai fost sesizate cazuri de persoane care au primit mesaje de la Corona-Forms, prin care erau anunțați că sunt pozitivi Covid-19, deși nu făcuseră niciun test în acest sens.

DSP a informat că, dacă numărul de telefon este greșit transmis sau introdus, pot exista erori în comunicarea rezultatelor testării către pacienți. „Dar chiar și în asemenea situații, atât pacientul, cât și medicul de familie sunt informați simultan. Atragem atenția cetățenilor care primesc mesaje generate de Corona Forms să le ignore, dacă nu li s-au recoltat probe în vederea testării”.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns