taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
maraton piatra craiului

Un bărbat din Cluj și o femeie au murit la maratonul de la Piatra Craiului, după ce au alunecat în gol

Maratonul de la Piatra Craiului, care se desfășura sâmbătă, în apropiere de Dâmbovicioara, aproape de limita dintre județele Argeș și județul Brașov, a fost oprit după ce doi participanți la Maratonul de la Piatra Craiului și-au pierdut viața.

Este vorba despre o femeie 45 de ani din judeţul Harghita și de un bărbat de 39 de ani din Cluj-Napoca, potrivit newsbv.ro.

Din primele informații, femeia ar fi alunecat și ar fi căzut într-o râpă. Bărbatul care a încercat să o salveze a alunecat și el în gol.

Au intervenit echipe formate din salvamontişti argeşeni, jandarmi montani, un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Accidentul a avut loc în zona cunoscută ca Marele Grohotiş, din Piatra Craiului, informează realitatea.net.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipele de salvare au demarat manevrele de resuscitare, dar acestea au rămas fără rezultat. Bărbatul, Klocek Eduard Robert, avea ambele picioare fracturate. Potrivit realitateadearges.net, bărbatul decedat era medic chirurg.

video: imagini din timpul maratonului

Potrivit informațiilor de la organizatori, în competiție erau înscrise 41 de persoane din Cluj-Napoca și două din Turda.

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns