taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
somn parc gherla

Un bărbat care și-a întins pătura în parc și s-a culcat a fost amendat

Nu este pentru prima dată când prin parcul din centrul orașului sunt văzuți oameni care, loviți de oboseală, mai ațipesc pe leagăne sau trag câte un pui de somn, lungiți pe bănci. Însă fenomenul a căpătat o nouă anvergură.

Miercuri după-amiază, un bărbat și-a făcut un loc confortabil de somn pe iarba moale de lângă biserica armenească. Omul și-a întins o pătură și a adormit sub razele călduțe ale soarelui.

Trecătorii s-au arătat indignați și au anunțat poliția locală, care a intervenit la locul evenimentului. Bărbatul a fost amendat, după ce a făcut și mizerie în zonă.

Respectivul are o poveste mai lungă și nu tocmai fericită. Originar din Bihor, el a fost închis la penitenciarul Gherla, iar după eliberare, nu s-a mai dat dus din oraș. Fără un leu în buzunar, a dormit pe unde a putut și a mâncat ce a apucat. A fost prins și cu mici furtișaguri pe la magazinele din oraș.

Forțele de ordine publică l-au îndemnat degeaba să meargă acasă, unde probabil nu-l așteaptă nimeni. I s-a oferit un loc de cazare gratuit la un centru de caritate, prin bunăvoința unei fundații din oraș, dar a refuzat. A fost condus la gară, i s-a plătit chiar și bilet de tren până la Oradea, dar la scurt timp a fost înapoi, la Gherla.

După incidentul de miercuri, polițiștii locali l-au însoțit din nou la gară, cu îndemnul să plece acasă.

foto primită de la Tabita

sus(21)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. A prins omu drag de orașul de pe Someș. :D

    sus(0)sus(1)

Lasă un răspuns