taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
politist proces verbal

Un bărbat care se satisfăcea în public la Cluj a fost reținut

Un bărbat a fost observat de trecători în timp ce se afla singur într-un autoturism parcat pe strada Păstorului din Cluj-Napoca, desfășurând activități sexuale explicite.

Evenimentul a avut loc pe 8 noiembrie, iar în urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat pentru clarificarea aspectelor sesizate. La vederea polițiștilor, bărbatul s-a pus în mișcare cu autovehiculul, însă acesta a fost oprit și legitimat, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, există indicii că bărbatul ar fi acostat femei pe stradă în vederea participării la acte sexuale.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore de către polițiști pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

foto: arhiva

sus(15)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns