taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
cluj arafat amenintare

Un bărbat care a anunțat că vrea să îl ucidă pe Raed Arafat, cercetat pentru amenințare – VIDEO

Polițiștii clujeni au demarat cercetări din oficiu, în cazul unui bărbat din Cluj-Napoca, care a anunțat vineri, într-o filmare postată pe rețelele de socializare, că vrea să îl omoare pe Raed Arafat, șeful Departamentului Pentru Situații de Urgență.

IPJ Cluj informează că s-a întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

„Am ascultat stupefiat declarația lui Raed Arafat în care spunea că cei care nu doresc să se vaccineze, trebuie să se testeze săptămânal, pe banii lor, iar cei nevaccinați nu vor mai putea participa la nunți, botezuri, călătorii. Voi vă dați seama cum se pune problema în acest moment în România? Voi realizati ca 80% dintre români sunt supuși unui șantaj girat politic? Niciun procuror nu se sesizează la faza asta? Toți sunt vânduți și tac chitic?”, a spus bărbatul pe Facebook.

„Pe mine personal consider că Raed Arafat mă condamnă la moarte. El îmi spune că vrea să îmi facă mie un bine, pe care el nu îl vreau. Vrea să îmi administreze un act medical pe care eu nu îl doresc, nu îl consider necesar, ba mai mult, consider ca îmi pune un pericol viata. Pe lângă faptul că mi-a luat libertatea. Mă aflu în postura să mă apăr. Iau în considerare faptul să îl omor pe Raed Arafat. (…) Îmi doresc în acest moment să fie eliminat. Milioane de români să fim șantajați de acest om? (…) E vina mea că sunt sănătos. Eu sunt sănătos, nu am de ce să mă vaccinez. Sănătatea  mea este dată de sistemul meu imunitar, de stilul meu de viață și de Dumnezeu în primul rând, nu de Raed Arafat, cu vaccinurile lui”.

Pe finalul filmului, Călin Gheorghe Marincuș spune că va deveni un erou prin atitudinea sa. „Pentru milioane de români, mă voi duce la pușcărie zâmbind, pentru că voi fi considerat erou! Iau în considerare să-l ucid pe Raed Arafat, pentru că pune viața mea și a celor dragi în pericol!”

video în continuare

Potrivit datelor oficiale, la data de 18 septembrie erau vaccinați Covid-19 cu cel puțin o doză 27,8% dintre români. La aceeași dată, era vaccinată complet 27,19 % din populație.

sus(60)jos(11)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?