hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

pompieri cluj isu

Un bărbat amenința că-și omoară nevasta în explozie la Cluj și a pornit arzătoarele de la aragaz. Polițiștii și pompierii l-au găsit cu bricheta în mână

Un bărbat din Cluj a a anunţat prin apel de urgenţă 112 că îşi omorară soţia.

S-a întâmplat sâmbătă dimineața, în jurul orei 9,30. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fața locului, la un bloc de locuinţe din centrul Clujului. Aici însă, barbatul a refuzat să deschidă uşa de acces şi vorbească cu oamenii legii.

In acest timp, pe casa scărilor se simţea un miros înţepător, motiv pentru care au fost alertați de urgență și pompierii.

Doi polițiști, împreună cu un angajat de la pompieri, au reușit în cele din urmă să pătrundă în locuinţă, prin forțarea sistemului de închidere și l-au imobilizat rapid pe bărbat.

Omul, în vârstă de 61 de ani, acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie. Soția lui, de 65 de ani, se afla imobilizată la pat într-o cameră.

In urma verificprilor s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără și degajau gaze în apartament.

Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie pentru efectuarea unui consult de specialitate.

Cei care au intervenit prompt la acest caz periculos și au oprit astfel un dezastru, sunt agenții de poliție Rareș Samoilă și Mirel Cazac din cadrul IPJ Cluj – Poliția municipiului Cluj-Napoca și plutonierul adjutant Bucur Dumitru din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca (foto).

politisti cluj politie

sus(4)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns