angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

politie masina noapte

Un bărbat a vrut să se sinucidă la Bistrița, ce i-au găsit polițiștii în mașină

La miezul nopții de sâmbătă spre duminică, o femeie din Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, a alertat polițiștii cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat de 46 de ani, a plecat de acasă cu mașina, amenințând că se sinucide. De asemenea, femeia a mai relatat faptul că soțul ei are probleme de sănătate.

Polițiștii au organizat filtre pentru găsirea autoturismului. Acesta a fost identificat la scurt timp în Bistrița. Mașina era oprită pe o pășune dintre localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus. Omul se afla pe scaunul șoferului, cu ușile blocate, iar pe bancheta din spate se aflau două butelii, care emanau un puternic miros de gaz.

butelie gaz

Întrucât exista posibilitatea producerii unei tragedii, a fost solicitată intervenția pompierilor, precum și sprijinul echipajemlor medicale de la Ambulanță.

Bărbatul a fost scos din mașină și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul etilotest, în urma căruia a rezultato valoare de de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

sus(0)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns