taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
lovit mortal tren cluj smurd accident

Un bărbat a murit lovit de trenul Cluj-Bistrița

Un echipaj SMURD și o mașină cu medic de urgență au fost alertate miercuri în jurul orei 11.50, pentru a interveni în cazul unei persoane lovite de tren.

Evenimentul s-a produs în aproiere de pasajul IRA din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului, bărbatul prezenta semne incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicare manevrelor de resuscitare. Medicii sosiți la fața locului au declarat decesul.

În jurul orei 11.45, polițiștii au sesizați cu privire la faptul că o persoană de 88 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost accidentată de trenul Regio numărul 4102, care circulă pe relaţia Cluj-Bistrița, în apropierea pasajului IRA, din municipiul Cluj-Napoca.

Criminaliștii au început cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto: arhiva

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns