taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
omorat mintiu gherlii politie

Un bărbat a murit la Mintiu Gherlii, după o lovitură cu o bucată de lemn – VIDEO

Echipaje medicale și de poliție au intervenit sâmbătă seara la Mintiu Gherlii, unde un bărbat a fost lovit cu o coadă de lopată, iar ulterior a decedat.

Din primele informații, un tânăr l-ar fi lovit pe un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani cu o bucată de lemn, în zona capului, în curtea casei sale. Între cei doi ar fi existat anterior un conflict, legat de un măgăruș.

Omul lovit a căzut ulterior la pământ, fără simțire. Echipajele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au mai reușit să salveze victima, astfel că a fost declarat decesul.

Procurorii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul. Cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

ACTUALIZARE

Primele rezultate ale autopsiei indică faptul că omul ar fi decedat în urma unui infarct. Tânărul suspect în acest caz va fi cercetat pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

video în continuare

sus(12)jos(37)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns