nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

firma colectare deseu dej

Un bărbat a murit după ce a fost prins într-o presă de balotat la Dej

S-a dat alarma marți seara la Dej, după ce corpul unui bărbat a fost prins la o presă de balotat.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 19, la Seralex srl, o firmă de colectare a deșeurilor din Dej, de pe strada Bistriței.

Au intervenit două echipaje medicale de ambulanță și pompierii de la Detașamentul din Dej.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Somcutu Mic, era angajat la societatea respectivă și manevra un autograbber care prelua baloți de hârtie reciclată și îi muta în alt utilaj. Omul lucra singur, iar la un moment dat, a intrat sub utilaj pentru a verifica ceva, moment în care presa i-a prins capul și i l-a zdrobit.

Omul a fost eliberat din utilaj de angajații ISU, iar apoi medicii au făcut manevre de resuscitare timp de aproape o oră, sprijiniți de pompieri, dar nu au reușit să obtină semne vitale, din cauza leziunilor suferite, incompatibile cu viața, a declarat Andrei Biriș, purtatorul de cuvant al ISU Cluj. Potrivit acestuia, accidentul s-a produs la un utilaj de mărunțit materiale plastice.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmeaza să fie sesizat I.T.M. în legătură cu accidentul de muncă, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

foto: someseanul.ro

sus(0)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns