taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
spital fuga asistent medic

Un bărbat a fugit din spital din Cluj

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați miercuri, 1 aprilie, în jurul orei 14, despre faptul că, un bărbat de 37 de ani, din judetul Buzău a părăsit unitatea medicală din municipiului Cluj-Napoca unde se afla internat, fără încuviințarea personalului medical.

Omul a fost internat în cursul zilei de marți, 31 martie, pentru investigarea unor afecțiuni pulmonare.

Potrivit medicilor, bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu virusul COVID-19, dar i-au fost prelevate probe spre a fi analizate. Rezultatul testării a ieșit negativ.

disparut cluj spital androne buzau

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.75-1.80 m, părul brunet, scurt, ochii căprui, tenul măsliniu.

Nu se cunoaște vestimentația pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului.

ACTUALIZARE

La miezul nopții de miercuri spre joi, bărbatul a fost găsit în Cluj-Napoca, în zona Operei Maghiare.

Omul a fost indentificat pe strada Emil Isac, în jurul orei 23.45. La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca, unde a fost reinternat.

În cauză, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, pe numele bărbatului exista o pedeapsă complementară a interzicerii dreptului de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, pe o perioadă de trei ani, motiv pentru care a fost dispusă extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de neexecutarea sancțiunilor penale, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

foto principală: arhiva

sus(4)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns