taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
om cazut fantana cluj politie pompieri

Un bărbat a căzut într-o fântână adâncă de 9 metri la Cluj, cum a fost salvat

Intervenție salvatoare pentru un bărbat de 63 de ani, căzut într-o fântână, la o adâncime de peste 9 metri, la Cluj-Napoca.

Un echipaj de pompieri, unul de ambulnață și unul de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat miercuri în jurul orei 17.20, pentru a salva un bărbat care căzuse într-o fântână, pe strada Colinei, în timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei.

Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust, de circa 90 cm al fântânii, nu au permis accesul salvatorilor la bărbatul rănit. Acesta era conștient și putea comunica.

om cazut fantana cluj politie pompieri

Pompierii au făcut o succesiune de mai multe scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare, a putut fi tras afară din fântână de salvatorii și polițiștii prezenți la locul evenimentului.

Omul a primit asistență medicală de la echipajul medical și a fost transportat de urgență la spital. Se pare că bărbatul a suferit o posibilă fractură la piciorul drept și are escoriații severe la palme și degete.

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns