hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

cariera bologa mort pompieri cazut

Un bărbat a căzut de la înălțime și a murit într-o carieră de piatră la Bologa, lângă Huedin – FOTO

Un bărbat și-a pierdut viața marți dimineață, după ce a căzut de la câțiva zeci de metri, într-o carieră de piatră.

Evenimentul s-a produs în localitatatea Bologa, în apropiere de Huedin, în jurul orei 9.30. Din primele informații, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Morlaca, nu începuse ziua de muncă și urcase pe creastă carierei, unde își aștepta un coleg, a declarat ag. șef. pr. Traian Morar, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj.

cariera bologa mort pompieri cazut

În împrejurări care încă nu au fost elucidate, bărbatul a căzut de la o înălțime de aproximativ 50 de metri. Medicii de la Ambulanță nu au mai putut decât să constate decesul omului.

cariera bologa mort pompieri cazutLa locul accidentului a intervenit un echipaj de pompieri de la Huedin, care au extras persoană decedată și au transportat-o la ambulanță.

Intervenția a fost dificilă, întrucât în zona sunt căderi frecvente de roci masive, care au pus în pericol toți participanții la operațiunea de salvare.

Cercetările polițiștilor continuă în cazul acestui accident de muncă pentru a lîmuri împrejurările exacte în care s-a produs.

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns