mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
bomba ceas explozibil

Un bărbat a anunțat mai multe bombe la rafinăria din Ploiești

Un bărbat a sunat mațti seara în jurul orei 19,30 la numărul de urgență 112 și a anunțat că sunt amplasate trei dispozitive explozive la a rafinărie din Ploiești.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aspectele sesizate nu sunt reale, apelantul fiind identificat în mai puțin de 30 de minute de la apel, în persoana unui prahovean, de 59 de ani.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pe raza municipiului Ploiești, cercetările fiind preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, care a sesizat, conform prevederilor legale, unitatea de parchet competentă, respectiv D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare cu privire la deținerea și utilizarea de materiale explozive de orice fel”, conform prevederilor Legii nr. 535/2004.

foto: arhiva

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns