mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
avion wizz cluj sibiu

Un avion Wizz s-a învârtit o jumătate de oră deasupra orașului, nu poate ateriza la Cluj

Cursa aeriană Wizz de la Viena la Cluj, care era programată să aterizeze pe aeroportul din Cluj-Napoca a întâmpinat sâmbătă probleme la aterizare.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru mai multe zone din județul Cluj o avertizare cod galben de ceață densă, valabilă între orele 14 și 17 ale zilei de sâmbătă, cu scăderea vizibilităţii sub 200 m și izolat sub 50 m.

Ceața afectează și traficul aerian. Ajuns aproape de Cluj, un avion Wizz de la Viena nu a putut ateriza din cauza vizibilității scăzute. Aterizarea era programată la ora 15,20.

În așteptarea unei îmbunătățiri a situației, s-a învârtit de mai multe ori deasupra Gherlei. Între orele 15,20-15,40, avionul a făcut patru cercuri largi, la o altitudine de 1700 metri, zburând cu o viteză de aproximativ 380 km/oră.

În cele din urma, s-a luat decizia devierii cursei spre aeroportul din Sibiu, unde a aterizat în jurul orei 16.

Tot în cursul zilei de sâmbătă este programată la ora 16,20 decolarea unui avion Wizz de la Cluj spre Zaragoza, în Spania, dar și acesta este întârziat, deocamdată până la ora 18, tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

foto: traiectoria avionului Viena-Cluj / flightradar24.com

sus(11)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns