hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

avion prabusit rusia

Un avion s-a prăbușit în Rusia – toți pasagerii au murit – VIDEO

Un avion al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în regiunea Moscova din Rusia. Cele 71 de persoane aflate la bord au murit, informează TASS şi Interfax, citate de Reuters şi AFP, informează Agerpres.

Avionul era de tip Antonov AN-148 și decolase de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, cu destinaţia Orsk, un oraș aproape de frontiera cu Kazahstan. Aparatul a dispărut de pe ecranele radarelor la câteva minute după decolare.

Cei 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului „nu au avut nicio şansă de supravieţuire”, iar resturile aeronavei s-au împrăştiat pe o rază de circa un kilometru, a declarat agenţiei Interfax o sursă din Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă.

Presa rusă a transmis că, în condiţiile de ninsoare, echipele de urgenţă au ajuns cu greu la locul prăbuşirii, iar personalul a fost nevoit să meargă și pe jos până la locul accidentului.

Imaginile difuzate de televiziunile ruse arată resturi ale avionului, de culoare portocalie, împrăştiate pe un câmp acoperit de zăpadă. „Sunt multe corpuri şi fragmente de corpuri umane”, a declarat o sursă pentru Interfax.

Cauza accidentului nu a fost stabilită. Au existat martori care au declarat că au văzut flăcări ieşind din avionul care pierdea altitudine.

In acest caz s-a deschis o ancheta care urmează să stabilească împrejurările în care s-a petreuct dramaticul accident aviatic.

Preşedintele Vladimir Putin a transmis condoleanţe familiilor victimelor.

video – imagini de la locul accidentului

foto © Reuters

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns