mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
audi furat anglia

Un Audi furat din Anglia și o Toyota din Belgia oprite la vamă de polițiști – VIDEO

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au identificat și indisponibilizat cinci autoturisme care figurau în bazele de date ca fiind căutate de către autoritățile din Anglia, Austria, Belgia, Polonia şi Spania, precum și un microbuz care avea montate câteva piese ce aparțineau unui alt mijloc de transport, declarat ca fiind furat de autoritățile din Germania.

Marți, 20 martie, în jurul orei 18, un echipaj mobil din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației şi lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei Frontieră Maramureș au identificat și oprit pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Audi A6, condus de Carmen P., în vârstă de 30 ani, domiciliată pe raza județului Maramureș.

În urma unor verificări amănunţite efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Anglia.

Autoturismul marca Audi A6, an fabricație 2014, în valoare de 78.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Și polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, pe sensul de intrare în țară, un microbuz suspect că ar fi furat din străinătate.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că unele piese montate pe acesta aparțin unui alt microbuz declarat ca fiind bun căutat pentru confiscare, de către autoritățile din Germania.

Drept urmare, conducătorul auto, cetățean ucrainean, în vârstă de 39 de ani, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt iar microbuzul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Miercuri, 21 martie 2018, în jurul orei 3.30 dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Austria, cetăţeanul sloven S.E., în vârstă de 28 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece din data de 26.02.2018.

Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a achiziționat autoturismul în urmă cu puţin timp, în schimbul sumei de 1.300 de euro și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră doi cetățeni bulgari, A.I.N. și V.P.I., în vârstă de 21 și 35 de ani, la volanul unui autovehicul marca Toyota Auris, înmatriculat în Belgia, respectiv marca Mercedes Benz, înmatriculat în Polonia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculele figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare” și “bun căutat pentru folosire ca probe în cadrul procedurilor penale”, alerte introduse de autorităţile din Belgia, respectiv Polonia.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar V.P.I a declarat că a adus mașina pe platforma din Polonia, la rugămintea unui prieten și nu știa că aceasta este căutată de autorități. De asemenea, A.I.N a declarat că a luat mașina la schimb din Belgia și nu cunoștea faptul că este căutată de autoritățile belgiene.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculele, în valoare totală de 50.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

În data de 20 martie, în jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Alina M., cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Audi A3 cabriolet, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autoritățile din Spania.

Cu privire la aspectele constatate, tânăra a declarat că în luna septembrie 2017 a achiziționat autoturismul în cauză din R. Moldova de la o persoană de gen feminin, plătind suma de 7.500 euro şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

video în continuare

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns