hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident gherla

Un afacerist cu tatuaje și-a șifonat bine mașina în accident la intrarea în Gherla – FOTO

Sensul giratoriu de la Băile Băița, la ieșirea din Gherla reprezintă încă o provocare pentru mulți șoferi. De la înființarea lui, zeci de șoferi au lovit parapetele de pe marginea drumului, după ce s-au trezit în ultima secundă că trebuie să acorde prioritate, pe drumul național.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2,30, un șofer de 26 de ani din București, care circulă cu un autoturism marca Ford, înmatriculat în Bulgaria, dinspre Dej spre Cluj, înainte de sensul giratoriu, din cauza faptului că nu a adaptat viteză la condițiile de drum, a scăpat mașină de sub control, iar aceasta s-a izbit de parapet.

accident gherla

Șoferul, care venea de la Sărbătoarea Castanelor de la Baia Mare, unde avea afaceri cu tatuaje, a scăpat teafăr. El a fost testat de polițiștii de la Gherla cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În urma impactului, mașina a fost serios șifonată, iar parapetele de pe marginea drumului a fost bine îndoit.

accident gherla

foto primite de la Cosmin

sus(1)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns