taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
politie tricou gherla

Un adolescent care umbla prin oraș îmbrăcat cu tricou de Poliție, dus la audieri

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat la data de 27 iulie, în jurul orei 18.30, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Gherla, care se deplasa pe Aleea Fagului, purtând un tricou cu inscripția “POLIȚIA”.

Același adolescent a fost observat prin oraș pe parcursul zilei, în mai multe locuri și spații comerciale, îmbrăcat cu tricoul cu însemnele specifice poliției.

minor politie tricou gherla

Acum polițiștii desfășoară activități de verificare a prevederilor legale și îndeplinirea condițiilor existenței vreunei infracțiuni.

La finalizarea acestora urmează să fie luate măsuri în consecință.

Potrivit Ordinului MAI 152/2010, se interzice purtarea, în orice situaţie, de către persoane neautorizate, a uniformei de poliţie sau a unor articole din compunerea uniformelor de poliţie.

sus(14)jos(32)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?