taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
accident cluj dorobantilor

Un accident în Cluj cu 5 mașini a paralizat Calea Dorobanților, un șofer rănit grav a rămas încarcerat – FOTO

Un bărbat a fost rănit și cinci mașini au fost avariate în urma unui accident produs marți dimineața la Cluj.

In jurul orei 7, un șofer de 61 de ani din Cluj-Napoca, care circula cu un autoturism marca Chevrolet pe Calea dorobanților, pe banda a treia, la intersecția cu strada Progresului ar fi schimbat banda, fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe care l-a proiectat în două amașini parcate pe marginea drumului. Un autoturism parcat a fost proiectat apoi pe șosea, unde a intrat în coliziune cu o mașină care staționa în coloană.

Au intervenit la locul evenimentului trei autospeciale de descarcerare și un echipaj SMURD, după ce s-a anunțat că au fost implicate cinci mașini în evenimentul rutier.

Șoferul care a provocat accidentul a rămas încarcerat în autoturismul propriu. El a putut fi scos de pompieri pe ușa din dreapta față a mașinii. Omul rănit grav a fost preluat de medicii unui echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Intre mașinile implicate în accident s-a mai numărat un taximetru marca Peugeot, un Duster și un BMW.

accident cluj dorobantilor
accident cluj dorobantilor
accident cluj dorobantilor
accident cluj dorobantilor
accident cluj dorobantilor

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

In urma evenimentului, circulația auto a fost paralizată pe toate benzile de mers și s-au format cozi uriașe de mașini. Șoferii au fost nevoiți să caute rute ocolitoare pentru a putea ajunge la serviciu sau la destinație.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(1)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns