ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
vicentiu hossu maraton mamaia

Ultramaraton de caritate pentru copiii cu autism la Mamaia, Spartanii cu alergător din Gherla, pe locul I

Vicenţiu Hossu, un alergător din Gherla care a acumulat multă expriență în ultimii ani, a realizat o nouă performanţă  la Ultramaratonul pe nisip de la Mamaia, desfășurat la finalul săptămânii trecute.

Ultramaratonul Autism 24H cu scop caritabil, pentru ajutorarea copiilor cu autism, s-a desfășurat între 4-5 septembrie. La competiţie s-au înscris 70 de echipe compuse din 15 alergători. În staţiunea de pe malul Mării Negre a fost prezenți la start peste 1000 de sportivi din toată România.

maraton mamaia

Vicenți Hossu a alergat pentru echipa „Spartanii Angelo”, formație care l-a adoptat cu brațele deschise în urmă cu un an de zile. Împreună au învins lupta cu nisipul şi s-au clasat pe locul I. Echipa a fost formată din Sorin Andrici, căpitanul echipei, Mara Guler, Costel Mazalu, Vicențiu Hossu, Ion Vrânceanu, Perianu Florica, Mateo Mateuca, Stoian Alexandru, Stoian Andreea, Marian Oancea, Boris Vancic, George Bulgaru, Bunu Dinu, Urse Adelina, Daniel Florin.

maraton mamaia spartanii

foto: Facebook

„Ne-am adunat pentru o cauză nobilă, pentru a aduce o bucurie îngerilor de lumină, dar, ca la orice provocare, apare competiția! E dorința de a ajuta, e dorința de a câștiga și mai ales dorința de a ne valida forțele! Așa e în viață! Așa a fost și cu Spartanii noștri dragi! Au alergat neîncetat, au crezut în spiritul echipei, au plecat de la ideea că sunt învingători și au învins! Am trecut împreună prin toade stările: de bucurie, de durere, de oboseală, de prietenie, de colegialitate și mai ales, de dragoste față de semeni”, au transmis la final învingătorii. „Este trofeul dedicat tuturor fanilor noștri, este trofeul dedicat tuturor tulcenilor, tuturor grecenilor, tuturor românilor care ne susțin!”

Vicențiu Hossu a parcurs 168 kilometri în 24 de ore, rezultat cu care a ocupat la finalul concursului locul IV la individual.

Sportivul a doborât cu 6 kilometri recordul personal de 162 kilometri, care data din anul trecut, de la competiţia de la Tulcea, dar a doborât şi vechiul record al traseului de la Mamaia.

A fost prim alergare pe nisip, o suprafață care îngreunează mult și care a fost o provocare uriașă, căreia alergătorul din Gherla i-a făcut față cu brio. „Vă mulțumesc tuturor că m-ați susținut, m-ați încurajat cu mesajele voastre pline de motivație, v-ați implicat în cumpărarea de km, donând astfel pentru acești copii”, a transmis Vicențiu.

La fel ca și la celelalte ediții, doritorii au putut să cumpere kilometri de la favoriți, pe care aceștia au trebuit să îi alerge, iar banii adunați au fost donațși pentru o cauză nobilă, copiii care suferă de autism.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns