taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
volei reghin oldboys

Turneu de volei oldboys la Reghin cu veteranii din Gherla

Veteranii din Gherla au onorat şi în acest an tradiţionalul turneu internaţional de volei organizat de Volei Club Avântul Reghin.

La Cupa 1 Decembrie, desfăşurată pe 30 noiembrie în două săli de sport din municipiul mureşean au participat nu mai puţin de 18 echipe din România, Ungaria, Polonia şi Slovacia. Un adevărat maraton voleibalistic cu o durată de peste 8 ore, întrecerea fiind onorată şi de un arbitru de prima divizie din Nyiregyháza, Ungaria.

De la Gherla, alături de echipa de oldboys a fost prezent şi arbitrul Stelian Sabo. De altfel, voleibaliştii gherleni întreţin relaţii de colaborare cu organizatorii din Reghin, care, la fel sunt prezenţi an de an şi la întrecerea „Cupa 1 Decembrie” de la Gherla. Gruparea condusă de Vasile Morar este o prezenţă obişnuită la turneul de la Reghin.

Formaţiile din cele patru ţări participante au oferit publicului întâlniri de calitate şi de bun nivel tehnic, chiar dacă media de vârstă a unor echipe a depăşit 50 de ani. Competiţia a cuprins şi partide mixte, feminin și masculin, spre deliciul spectatorilor. Unele formaţii au folosit și jucători mai tineri sau care evoluează în echipe din diferite eşaloane competiţionale.

Voleibaliştii din Gherla au ocupat locul III, într-o companie selectă.  În finală, echipa Volei Avântul Transilvania a învins cu scorul de 2-1 formaţia Espro Predeal.

volei gherla oldboys reghin

Echipa din Gherla a fost premiată cu diplome şi cupe oferite de Primăria Municipiului Reghin, organizatorul evenimentului.

foto principală: Facebook

sus(2)jos(1)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?