taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
bataie scoala

Trimis după gratii la pușcărie pentru încăierare

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au desfăşurat de 27 februarie o acţiune care a avut ca scop depistarea, identificarea şi cercetarea persoanelor care posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat de arestare preventivă sau mandat european de arestare, cât și a persoanelor urmărite în temeiul legii.

În cadrul acţiunii a fost depistat un bărbat de 33 de ani, din Câmpia Turzii care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Omul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună de închisoare, în baza mandatului emis de către magistraţii Judecătoriei Turda.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

foto: arhiva

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns