taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
cluj perchezitie mascati

Treziți de mascați – percheziții la Cluj, la patru persoane – VIDEO

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj au descins joi dimineața la locuințele din Cluj-Napoca, la patru persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

Pe 13 mai 2020, doi bărbați, prin atribuirea unor calități false, ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 82 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Omul a fost agresat de intruși, care ar fi încercat să sutragă bunuri din interior. Proprietarul a strigat după ajutor, iar musafirii s-au speriat și au fugit.

Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

ACTUALIZARE

În urma perchezițiilor au fost reținuți pentru 24 de ore doi bărbați de 34, respectiv 37 de ani, din Cluj-Napoca și comuna Cojocna, județul Cluj.
Au fost ridicate în vederea confiscării arme albe și bunuri despre care există indicii că ar fi fost folosite la săvârșirea faptei.
Acțiunea a beneficial de sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj.
La activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

video în continuare

sus(12)jos(0)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns