mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
statia cfr iclod

Trenurile blocate între Cluj și Gherla din cauza unui marfar, călătorii au rămas pe loc cu orele

Călătorii care au pornit sâmbătă cu trenul de la Cluj spre Bistrița au avut neplăcuta surpriză să stea mai mult de două ore în stația CFR Iclod.

Trenul R4102 a plecat din Cluj la 11.10, însă la Iclod, roțile au scrâșnit și trenul s-a oprit. „După aproximativ 15 minute, controlorul  ne-a anunțat că trenul va pleca mai departe abia peste o jumătate de oră. Apoi a revenit și a spus că mai durează 15 minute, apoi încă 10 și tot așa, dar trenul n-a mai pornit”, a povestit Mihai, un călător care mergea la Dej.

În jurul orei 11,30, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 400 între staţiile Gherla şi Cluj-Napoca, din cauza unui tren de marfă, cu defecţiuni tehnice, rămas oprit în linie curentă. Acesta a rămas pe traseu, între Gherla și Iclod.

Circulația trenurilor a fost reluată după două ore, în jurul orei 13.30.

Trenul de la Cluj spre Bistrița trebuia să pornească în mod normal din Iclod la ora 11.54, dar a plecat cu o întârziere de 125 de minute, la ora 14.

Întârziere mare a avut și trenul IR1545, care circulă de la Baia Mare la Cluj-Napoca. Și acesta a fost oprit pe traseu și a ajuns la Gherla cu o întârziere de 78 de minute.

foto: arhiva/ Facebook

sus(0)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns