mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
tren deraiat cosbuc bistrita

Trenul Sighetu Marmației – București a deraiat, traficul feroviar și auto blocat la Coșbuc – VIDEO

Un tren de călători care circula vineri seara de la Sighetu Marmației spre București, cu trecere prin Dej, a deraiat cu puțin timp înainte de ora 21 în localitatea Coșbuc din județul Bistrița-Năsăud.

Este vorba despre trenul R 4136, care trebuia să ajungă la Dej la ora 22.46, potrivit site-ului vasiledale.ro.

ISU BN a anunțat că a deraiat locomotiva și primul vagon cu o osie, chiar la trecerea peste drumul national 17C, care face legătura dintre Maramureș și Bistrița.

După producerea evenimentului, atât traficul feroviar, cât și traficul rutier au fost blocate. Din primele informații, nu s-au înregistrat victime.

La locul incidentului au intervenit echipe de la CFR, SVSU Coșbuc, echipajul pentru decarcerări grele din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipaje de poliție.

Într-un comunicat SNCFR se arată că toți cei 20 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri, care circulă pe traseu comun.

„La fața locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a boghiului, urmând ca apoi personalul feroviar să verifice starea liniei şi să intervină pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, se mai arată în comunicatul CFR.

În jurul orei 22,55 ISU BN a anunțat că circulatia rutieră a fost reluată. „Se circulă alternativ pe un sens, celălalt sens este ocupat de echipajul de descarcerare grea pentru asigurarea iluminatului la lucrările care se impun. Echipajele de poliție rutieră asigură fluidizarea traficului rutier”, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

foto, video: vasiledale.ro

sus(5)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns