taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
talharie cluj

Trei tineri din Gherla reţinuţi după ce au tâlharit un bărbat în Cluj – VIDEO cameră supraveghere

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul unui cetățean, au identificat și reținut pentru 24 ore, trei tineri cercetați pentru săvârșirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”. Ulterior reținerii, față de tineri a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pe 1 februarie 2017, în jurul orei 5, un bărbat de 64 ani din municipiul Cluj-Napoca a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe str. Vasile Goldiș din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresat de trei tineri care i-au sustras o sumă de bani și un telefon mobil.

Polițiștii au intervenit imediat, iar victima le-a relatat că unul dintre agresori l-a ajuns din spate, i-a pulverizat în ochi o substanță iritantă, după care l-a trântit la pământ și l-a imobilizat pentru a nu cere ajutor. Ceilalți doi agresori au căutat bunuri de valoare pe care victima le avea asupra sa și i-au sustras telefonul mobil și portofelul.

Atacul agresorilor a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, filmul fiind postat și distribuit pe rețelele de socializare și în mass-media.

Vineri, 3 februarie, în jurul orei 21, cu sprijinul unui cetățean și în urma cooperării cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și polițiști locali din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, au fost identificați și prinși cei trei agresori.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „tâlharie calificată”, iar față de cei trei tineri de 16 ani, din municipiul Gherla, respectiv unul din municipiul Cluj-Napoca, a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

sus(22)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns