taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
pompieri feldioara

Trei tineri chercheliți cu căruța, au rupt un branșament de gaz la Feldioara – VIDEO

Duminica s-a încheiat cu petrecere mare pentru un grup de tineri, dar și cu aventuri cu căruța, la Feldioara, în comuna Cătina.

În jurul orei 18, trei tineri, doi din Lacu și unul din Buza, care circulau cu o căruță prin sat, după ce s-au petrecut bine, au scăpat atelajul de sub control, iar căruța a lovit și rupt gardul unei case și un branșament de gaz.

Oamenii s-au speriat de șuieratul gazelor care ieșeau în aer și au cerut ajutor la 112.

bransament gaz rupt feldioara catina

A intervenit un echipaj de de la Poliția Rurală Gherla și un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție de la Mociu, care au asigurat măsurile de prevenire până la sosirea echipajului de intervenție al companiei de gaz.

Cel care conducea atelajul hipo a fost sancționat de polițiști pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, iar vinovatul va trebui să plătească pentru pagubele produse.

video în continuare – imagini primite de la Vasy

sus(3)jos(3)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?