taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
romani olanda talharie

Trei români sunt căutați pentru tâlhărie în Olanda, au fost surprinși pe camerele video

La solicitarea autorităților olandeze, Poliția Română, prin Direcția de Investigații Criminale, acordă sprijin, într-un caz de tâlhărie, petrecut pe teritoriul statului olandez. Verificările și activitățile specifice ale polițiștilor de investigații criminale români sunt desfășurate în vederea identificării și depistării a trei bărbați implicați în comiterea faptei.

În cauză, poliția olandeză caută trei bărbați, bănuiți de comiterea unei tâlhării extrem de violente, în aprilie 2017, în Amsterdam – Regatul Țărilor de Jos.

Astfel, la data de 26 aprilie 2017, patru bărbați au intrat în locuința unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat și de unde au sustras obiecte și documente.

Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la fața locului după comiterea infracțiunii.

Unul dintre ei a fost deja arestat.

Începând cu anul 2017, Direcția de Investigații Criminale a colaborat cu poliția din Olanda, efectuând verificări pentru identificarea și depistarea celor trei bărbați, surprinși de camerele video.

Autorii faptei au fost surprinși de camerele de supraveghere de la locul faptei. Cetăţenii care pot oferi informaţii utile despre acestcazsunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

video în continuare

sus(0)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns