taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
metoda accidentul suspect cluj

Trei înșelătorii într-o singură zi prin metoda Accidentul la Cluj. Poliția are un suspect – VIDEO

Poliţiştii clujeni fac un apel public pentru identificarea unei persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda “Accidentul”. Cei care au informaţii cu privire la identitatea persoanei din imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112!

În cursul zilei de miercuri, 9 ianuarie, pe raza municipiului Cluj-Napoca s-au înregistrat trei înșelăciuni prin metoda ,,accidentul”, două în forma tentativei, iar una în formă consumată.

Persoanele vătămate sunt femei în vârstă, de 67-71 de ani, din Cluj Napoca. Intr-un singur caz au fost dați bani, respectiv 2.000 de euro, bani care ar fi fost necesari pentru o ,,interventie chirurgicală”.

Polițiștii de investigații criminale desfășoară activități pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate în comiterea acestui gen de fapte!

Cei care pot oferi detalii despre persoana din imagini, bănuită de implicare în comiterea faptelor de înșelăciune, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112, pentru a veni în sprijinul polițiștilor!

Polițiștii apeleaza la persoanele care au rude apropiate sau cunoştinţe ce se încadrează în profilul victimelor acestui tip de înşelăciune să ia legătura cu acestea şi să le prevină asupra modului de operare folosit de către escroci pentru a nu cădea în plasa acestora.

De asemenea, poliţiştii care desfăşoară cercetări cu privire la acest gen de fapte recomandă prudenţă în discuţiile telefonice avute cu persoane necunoscute, precum şi verificarea informaţiilor furnizate de aceştia. Astfel, în cazul în care sunteţi contactaţi de persoane ce se recomandă a fi cunoscuţi, însă nu vă apelează de pe un număr ştiut de dumneavoastră, verificaţi veridicitatea informaţiilor prezentate.

Persoanele contactate telefonic sunt sfătuite să nu comunice informaţii personale sau confidenţiale, precum codul numeric personal, seria şi numărul cărţii de identitate, conturi bancare sau numere ale cardurilor deţinute şi nici să nu dea curs invitaţiei de a plăti diferite sume de bani.

Dacă vă regăsiţi într-o astfel de situaţie, nu urmaţi indicaţiile primite telefonic şi apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

video în continuare

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns