taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
fata barbat picior mana

Trei fete trimise la prostituție, faptele se consumau într-un apartament din Cluj, peștii erau doi tineri

Mai multe percheziţii au fost desfăşurate de polițiști la persoane bănuite de proxenetism.

Poliţişti de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău au efectuat pe 1 octombrie şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism. Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Din verificările efectuate a rezultat că în perioada mai-septembrie 2020 doi tineri, în vârstă de 29 şi 30 de ani, din municipiul Buzău, respectiv Stâlpu ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei tinere cu vârste de 22 şi 23 de ani, în diferite imobile închiriate în judeţele Cluj, Braşov, Craiova şi Timişoara.

De pe urma practicării prostituţiei celor trei tinere, din Buzău şi Stâlpu, bărbaţii ar fi obţinut sume de bani şi foloase necuvenite.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe medii de stocare şi sume de bani, 4.000 lei şi 1.000 euro.

Au fost puse în aplicare opt mandate de aducere şi, în urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bănuiţi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.

foto: arhiva

sus(40)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns