mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
masca hot

Trei bombardieri mascați dădeau spargeri în Cluj cu o mașină neînmatriculată și fără să aibă permis, au fost arestați

Trei tineri, cu vârste de 25 și 26 de ani, au luat viața în piept și s-au pus pe fapte mari, la fel cum am văzut ei în filmele de acțiune. Dar aventura n-a durat mult.

Duminică dimineața în jurul orei 4, cei trei, cu fețele acoperite, au încercat să pătrundă într-un magazin de pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca. Când au apărut polițiștii și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, „bombardierii” au luat-o la fugă, dar au fost prinși și imobilizați. Asupra lor au fost găsite măști, cagule și alte bunuri folosite la comiterea furturilor.

masca furt

Au fost duși la poliție pentru cercetări, iar în urma acestora s-a stabilit că aventurierii erau puși pe fapte mari. Cu o zi înainte s-au deplasat cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare în cartierul Zorilor. Dintr-un magazin ar fi sustras țigări și sticle de alcool, în valore de aproximativ 10.000 de lei. Iar cel care ar fi condus mașina nu avea permis.

Acum „bombardierii” sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cercetările ar putea scoate la iveală și alte fapte de vitejie.

Tinerii au fost prezentați luni magistraților, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns