taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
politie cluj noapte politist

Trei bărbați prinși la Cluj în timp ce furau catalizatoare și alte componente de la mașini

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au reținut miercuri, 25 noiembrie, pentru 24 de ore, trei bărbați, de 38, 23 și 21 de ani, toți din localitatea Apahida, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la aceeași dată, polițiștii Secției 2, 4 și 5 Poliție, i-au depistat pe aceștia în flagrant, imediat după sustragerea unui catalizator auto de pe un autoturism parcat pe strada Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca.

Cu ocazia investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în cursul serii, cei trei bărbați se deplasau pe raza municipiului Cluj-Napoca, ocazie cu care aceștia sustrăgeau diverse componente ale unor autoturisme parcate pe străzile din muncipiu.

În interiorul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri, precum un element de eșapament auto, un catalizator de evacuare noxe, trei cricuri mecanice de ridicare auto și trei discuri pentru flex, iar în urma controlului corporal, asupra a doi dintre aceștia au fost găsite perechi mănuși din material textil.

Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, a Biroului de Operațiuni Speciale Cluj, a celor din cadrul Unității Teritoriale de Analiză a Informației Cluj-Napoca și Serviciului Criminalistic Cluj, precum și a celor din cadrul Postului de Poliție Comunală Apahida .

Cei trei bărbați urmează a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de luare a unei măsuri preventive privative de libertate.

foto: arhiva

sus(27)jos(3)

1 comentariu

  1. La noi in Gherla la firma lui R*** un angajat de "incredere" al patronului iti fura piese ( scumpe ) de la masina in timp ce o ti acolo pt probleme de tinichigerie/vopsitorie. Adica, EGR, debitmetre, senzori, etc. Le schimba cu piese defecte de pe alte masini, are niste complici din afara firmei care ii furnizeaza piesele defecte. Ce fura vinde ca si piese second-hand ca sa-si rotunjeasca veniturile. Clientii fraeri isi cumpara pe urma piesele noi din magazine. Patronul nu stie nimic, are incredere in lupul imbracat in piele de oaie...

    sus(6)sus(0)

Lasă un răspuns